Ibrica Jusić u Beograd dolazi sa psom (VIDEO)

Izvor: S media, 24.Mar.2011, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibrica Jusić u Beograd dolazi sa psom (VIDEO)

Ibrica Jusić, jedan od najslavnijih hrvatskih kantautora, akustičara i šansonjera nastupiće na ovogodišnjem "Supernatural festivalu", koji će biti održan 23. aprila u Botaničkoj bašti u Beogradu.

Na festival koji slavi Dan planete Zemlje, Ibrica Jusić će doputovati sa svojim psom, stalnim pratiocem, koji se zove Bond.

"Blok aut" zatvara "Long najt festival" (VIDEO)

Ibrica Jusić jedan je od prvih pevača na teritoriji bivše SFRJ koji je snimio >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << LP ploču. Održao je koncerte u gotovo svim poznatijim svetskim dvoranama, poput Sidnejske opere, Karnegi Hola u Njujorku, Čajna teatra u Stokholmu i mnogim drugim. Komponuje muziku na stihove Paljetka, Cesarića, Šantića, Antića, Šekspira, Brehta, Zape zbog čega su ga prozvali čarobnjakom pevanog stiha. Prepoznatljiv je po svojoj emotivnoj i upečatljivoj interpretaciji, originalan je i dosledan. Ibričina muzika je mešavina italijanskog, francuskog, hrvatskog i bosanskog uticaja. Snimio je ukupno 17 albuma.

"Supernatural festival", multimedijalni događaj koji slavi Dan planete Zemlje donosi mnogo noviteta na novoj lokaciji, ali ostaje veran osnovnoj ideji – očuvanju životne sredine.

Morate skinuti Flash Player verziju 8+ da bi ste pogledali spotove.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ibrica Jusić na "Supernaturalu"

Izvor: B92, 24.Mar.2011

Hrvatski šansonjer Ibrica Jusić još jedan je od muzičkih učesnika ekološki orijentisanog "Supernatural" festivala, koji će biti održan 23. aprila u Botaničkoj bašti u Beogradu...Posle ranije najavljenog italijanskog džezera Nikole Kontea, organizatori "Supernaturala" danas su saopštili da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.