Izvor: BalkanRock.com, 23.Sep.2016, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarni koncert za Ivu u Vrbasu

Alitor

Bendovi Leaf i Haste iz Vrbasa i Alitor iz Inđije nastupiće u petak, 23. septembra na humanitarnom koncertu za Ivu Kesić koji se održava u klubu Šišmiš u Vrbasu.

Četrnaestogodišnja Iva Kesić obolela je od Sjogrenovog sindroma i ima samo deset dana da prikupi sredstva za lečenje u bolnici za retke bolesti u Francuskoj. Lekovi za samo mesec dana terapije iznose 1600 evra, a pored toga neophodno je obezbediti i sredstva za prevoz, smeštaj >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << i hranu tokom boravka u Francuskoj.

Ulaz na koncert je besplatan, ali će svi posetioci imati priliku da dobrovoljnim prilogom pomognu Ivino lečenje (kutija za dobrovoljne priloge će biti postavljena na koncertu).

Ukoliko želite da pomognete Ivinom lečenju to možete uraditi i uplatom na dinarski račun u Komercijalnoj banci: 205-9011006793120-90

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.