Chairlift objavili još jednu pesmu sa predstojećeg albuma

Izvor: BalkanRock.com, 16.Jan.2016, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Chairlift objavili još jednu pesmu sa predstojećeg albuma

Američki synthpop bend, Chairlift, predstavio je novi singl “Crying In Public” koji će se naći na njihovom budućem albumu “Moth“.

Njihov treći studijski uradak trebalo bi da se pojavi 22. januara za Columbia Records, a prethodno nas je ovaj duo upoznao sa zvukom nove ploče predstavljanjem numera “Ch-Ching” i “Romeo”:

Caroline Polachek, pevačica benda, u izjavi za medije rekla je da je naslednik ploče “Something” >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << iz 2012. godine inspirisan Njujorkom, njihovom trenutnom bazom. Muzički mediji složni su u oceni da je glas Caroline Polachek nikad ranjiviji nego u ovoj pesmi, a da li je tako, prosudite sami:

Poznat je i kompletan spisak pesama sa predstojećeg albuma “Moth” koji izgleda ovako

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.