Besplatan koncert Bitipatibi na Miksalištu

Izvor: BalkanRock.com, 11.Avg.2015, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatan koncert Bitipatibi na Miksalištu

U petak, 14. avgusta, sa početkom u 21 čas, na Miksalištu nastupiće Bitipatibi i WoO.

Za Bitipatibi, bend čudne istorije i biografije, priča se da je jedan od najtalentovanijih alternativnih sastava u regionu. Čudni, jer su odmah po objavljivanju debi albuma “Lešnici divlji” napravili “kreativnu pauzu”… Još čudniji jer su tek dve godine nakon izlaska izdanja “Lešnici divlji” koje je važilo za jedno od najperspektivnijih te 2013. godine, zapravo >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << krenuli u njegovu koncertnu promociju.

Kako kaže naš recezent: “Lešnici divlji” je album koji će vam sa svakim sledećim preslušavanjem otkriti poneki kutak koji niste opazili do tad, kako samo albumi vrhunskih zanatlija to umeju. A vreme će tek pokazati koliko Bitipatibi spadaju u tu kategoriju.

Miksalište požuruje to vreme i u okviru Savamalskog kulturnog leta organizuje besplatan koncert grupe Bitipatibi u Mostarskoj 5. U nastup grupe Bitipatibi publiku će uvesti eksperimentalni beogradski muzičar WoO. ​​

Nastavak na BalkanRock.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.