Bas I Stega objavili singl Ankara

Izvor: BalkanRock.com, 03.Avg.2017, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bas I Stega objavili singl Ankara

Nakon povratka iz Mađarske gde su nastupali na „Eldorado festivalu“ u Segedinu bend Bas i Stega objavio je singl pod nazivom “Ankara”.

Pesma je snimana i producirana tokom Juna i Jula u studiju 3×2 u Pančevu sa producentom Stefanom Gaćešom. Singl najavljuje novi album Bas i Stege koji čeka studijsko snimanje i očekuje se početkom naredne godine. Kao specijalni gosti ovoga puta u pesmi se pojavljuju pevačica Sanja Ugrčić i Darko Armenski >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << na Kavalu, a Gale Vlajić umesto gitare svira Saz.

Bend od početka 2017. radi u novoj postavi koju čine Marina Grujić -Synth, Siniša Stupar – Bubnjevi, Stevan Đorđević – Bas i Dragan Vlajić Gale gitara – saz – vokal i zabeležio je zapažene nastupe na kojima je promovisao stare pesme u novim aranžmanima kao i pesme koje će se naći na novom albumu.

Naredni nastup ova psihodelična četvorka imaće 4.avgusta 2017. kada putuje u Rumuniju gde će nastupiti na Fusion and Gospel festivalu „Visions of Dreams“ u Garani. Nakon Garane bend svira 13. Avgusta na „Nišville Jazz festivalu“ a 19. Avgusta se posle dve godine vraća u Zaječar gde je pobedio na 46. Gitarijadi ali ovoga puta svira na „Outhide festivalu“.

Pesmu preslušajte sa našeg sajta

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.