Vodič za život predstavljen u Moskvi

Izvor: Kurir, 21.Dec.2014, 08:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vodič za život predstavljen u Moskvi

U moskovskom Domu knjige protekle nedelje predstavljen je beogradski časopis Vodič za život, koji ima i poseban stalni dodatak posvećen Rusiji, njenoj tradiciji, istoriji i kulturi.

Manifestacija je održana pod pokroviteljstvom senatora Ruske Federacije Anatolija Lisicina, na čiju je inicijativu i pokrenut podlistak u magazinu.

- Senator Lisicin i ja delimo mišljenje da su Rusija i Srbija dve prijateljske zemlje. Zato smo se dogovorili da pokrenemo dodatak u časopisu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Vodič kroz život posvećen Rusiji - rekla je urednica izdanja Danka Milošević.

Ona je podsetila da časopis obrađuje različite ozbiljne teme na duhovit način.

U okviru rusko-srpske kulturne saradnje, u Jaroslavlju je održan i koncert reditelja Emira Kusturice i njegovog No smoking orkestra. Promovisana je i knjiga posvećena Velikom ratu „Zavet“ autora Slaviše Pavlovića.

(LJ. R.)
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.