Van Gal: Možda vam je smešno, ali Junajted može da osvoji titulu u ovoj sezoni

Izvor: Blic, 30.Avg.2014, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Van Gal: Možda vam je smešno, ali Junajted može da osvoji titulu u ovoj sezoni

Menadžer Mančester junajteda Luj van Gal rekao je da neće odustati od borbe za titulu u ovoj sezoni.

"Možemo biti šampioni Engleske i sada, u mojoj prvoj godini u klubu. Može vam to biti i smešno, ali i u bivšim klubovima sam imao slab početak, za mene to nije ništa novo", rekao je Van Gal, uz osvrt na novi stil igre.

"Da ne verujem u svoju filozofiju igre, ne bih ni došao u Junajted. Verujem >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da će na kraju svi biti srećni zato što sam došao u Mančester. Neće biti lako, a već sledeći meč protiv Barnlija biće težak, nemaju veliki stadion i teren, biće fantastična atmosfera i navijači će motivisati fudbalere Barnlija", rekao je Holanđanin.

Junajted je na startu Premijer lige poražen od Svonsija sa 2:1, od Sanderlenda je izvukao samo bod sa 1:1, dok Barnliju gostuje u subotu u 13.45.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.