Izvor: HotSport.rs, 02.Feb.2015, 00:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

USLOV: De Hea ostaje u Junajtedu, ali…

Mladi španski golman na korak je od odluke da prihvati ponudu Mančester Junajteda o nastavku saradnje, međutim samo ukoliko bude ispunjen jedan njegov uslov.

Naime, pouzdani čuvar mreže zahteva od svog kluba da u novom ugovoru bude i klauzula po kojoj može u bilo kom trenutku da napusti klub ukoliko zainteresovana strana ponudi da plati obeštećenje koje Junajted odredi.
Naime, pretpostavlja se da je >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << De Hea „projektovan“ kao dugoročno rešenje za gol madridskog Reala kada Iker Kasiljas odluči da ode u penziju ili promeni klub.
Prema predlogu novog ugovora De Hea bi u Junajtedu imao nedeljnu platu od 200 hiljada evra što bi ga načinilo najplaćenijim golmanom na svetu.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.