Švajnštajger: Mančester je moj poslednji klub u Evropi

Izvor: TV Arena Sport, 24.Avg.2016, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Švajnštajger: Mančester je moj poslednji klub u Evropi

Žoze Murinjo, menadžer Mančester junajteda, poslao je Švajnštajgera u rezervni tim a tim povodom konačno se oglasio Bastijan koji je nagovestio da će ostati u tom klubu.

"Mančester junajted će biti moj poslednji klub u Evropi. Poštujem ostale klubove, ali Mančester junajted je bio jedini koji je mogao da me natera da napustim >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << Bajern. Biću spreman, ako ekipi budem potreban. To je sve što mogu da kažem o mojoj trenutnoj situaciji. Zahvalan sam navijačima na neverovatnoj podršci koju su mi iskazali prethodnih nedelja", naveo je Švajnštajger.

Britanski mediji spekulišu da bi Švajnštajger mogao da ode u jedan od američkih ili azijskih klubova.

Utakmice uživo pogledajte na linku Direktni prenosi

Ukoliko vas zanima da pratite najnovija dešavanja sa sportskih takmičenja širom sveta posetite link Sportske vesti

Vesti možete pratiti i na našim Facebook  i Twitter stranicama.

Nastavak na TV Arena Sport...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.