Sterling u Juventusu za 50 miliona funti?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Apr.2015, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sterling u Juventusu za 50 miliona funti?

Šampion Italije Juventus spremio je 50 miliona funti za dolazak fudbalera Liverpula Rahima Sterlinga, tvrdi engleski tabloid San.

Kako se navodi, vezista Pol Pogba najverovatnije će napustiti torinski tim, nakon što su interesovanje pokazali PSŽ, Mančester Junajted, Barselona i Čelsi, a Juventus će novac od transfera uložiti u dovođenje Sterlinga.

Sterling ove sezone pruža odlične partije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u Premijer ligi i najbolji je igrač Liverpula, a postigao je sedam golova na 30 utakmica.

On od 2012. godine igra za prvi tim "crvenih", dok je za reprezentaciju Engleske nastupio 14 puta i dao jedan gol.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEPRISTOJNA PONUDA: Juve razbija kasu za zvezdu Liverpula?

Izvor: HotSport.rs, 21.Apr.2015

Šampion Italije Juventus spremio je 50 miliona funti za dolazak fudbalera Liverpula Rahima Sterlinga, tvrdi engleski tabloid San. . . Kako se navodi, vezista Pol Pogba najverovatnije će napustiti torinski tim, nakon što su interesovanje pokazali PSŽ, Mančester Junajted, Barselona i Čelsi, a Juventus...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.