Šta se dešava sa Vazom?

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2015, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta se dešava sa 'Vazom'?

Ako se po jutru dan poznaje Manečeter Junajted neće da se usreći sa Vejnom Runijem kao najisturenijim igračem u ekipi. Bar kada je Premijer liga u pitanju.

Zvuči pomalo neverovatno, ali Runi nije dao gol na 10 uzastopnih prvenstvenih utakmica!

To je njegov najduži golgeterski post još od 2003. godine.

Kapiten Mančester Junajteda je danas na 'Libertiju' imao nekoliko prilika na prekine ovu crnu seriju, najzreliju je propustio u samom finišu utakmice >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kada je sjajnim prijemom jedne dubinske lopte sebi sjajno napravio prostor i poziciju da postigne gol, ali bio je prespor u završnici, kapiten Svonsija Ešli Vilijams ga je stigao i 'pojeo' u duelu.

Neubojitost u napadu nije jedini segment igre gde je Runi zatajio, njemu ide na dušu izjednačujući gol 'Labudova', akciji domaćina prethodila je kontra koja je sevnula pošto je 'Vaza' prodao jednu loptu u opasnoj zoni.

'Đavoli' su danas kao i prošle sezone poraženi na 'Libertiju' sa 2:1, a uloga najvećeg tragičara zbog svega pomenutog pripada Vejnu Runiju.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.