Šnajderlin ide na EURO!

Izvor: Sportske.net, 31.Maj.2016, 23:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šnajderlin ide na EURO!

Jedan od poslednjih igrača koji su uhvatili voz za EURO jeste Morgan Šnajderlin, fudbaler Mančester junajteda.

Fudbaler koji je ove sezone prešao u Mančester junajted kao veliko pojačanje te ekipe, ipak će igrati na Evropskom prvenstvu u Francuskoj.

On je danas dobio poziv, iako nije bio uvršten među prvobitnih 23.

Razlog je povreda Lasane Diare koji ima ozbiljnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << problema sa povredom kolena i nije u stanju da odigra čitavo Evropsko prvenstvo na visokom nivou.

Sve sastave reprezentacija na Evropskom prvenstvu možete pročitati OVDE.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Promena Francuza u pet do 12 - Las ne igra na Evropskom prvenstvu!

Izvor: MozzartSport.com, 01.Jun.2016, 08:37

Umesto njega pozvan je fudbaler Mančester Junajteda Morgan Šnajderlin..Ovo je bilo u pet do 12. Fudbalski savez Francuske objavio je da Lasana Dijara neće igrati na Evropskom prvenstvu koje se održava u toj zemlji. Razlog je povreda levog kolena zbog koje bi trebalo da pauzira oko tri nedelje. Umesto...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.