Roho pet godina u Junajtedu, Van Gal ga vidi i kao štopera

Izvor: Blic, 20.Avg.2014, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roho pet godina u Junajtedu, Van Gal ga vidi i kao štopera

Markos Roho predstavljen je kao novi fudbaler Mančester junajteda i rekao je kako je ostvario snove, dok je Luj van Gal poručio kako Argentinac može da igra i levog beka i štopera.

Markos Roho predstavljen je kao novi fudbaler Mančester junajteda i rekao je kako je ostvario snove, dok je Luj van Gal poručio kako Argentinac može da igra i levog beka i štopera.

BREAKING: Marcos Rojo is a Red. The Argentina defender has signed for #mufc on a five-year contract. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << #RojoIsRed pic.twitter.com/aLcnbC7BR0

Manchester United (@ManUtd) August 20, 2014

Kao što je i najavljeno, ovaj 24-godišnjak je za 20 miliona evra prešao na Old Traford i potpisao petogodišnji ugovor, a u njegov bivši klub na pozajmicu je otišao Nani.

"Premijer liga je najuzbudljivije takmičenje na svetu. Sanjao sam da dobijem priliku da igram u njoj za najveći svetski klub, što je velika čast. Mlad sam i spreman da i dalje učim, a mislim da ću imati veliku priliku sa trenerom Van Galom. Došao sam u Junajted da vredno radim i osvajam trofeje", rekao je Roho za klupski sajt.

Trener "crvenih đavola" dobio je traženo pojačanje u odbrani posle povrede novajlije Luka Šoa i poraza od Svonsija sa 1:2 na startu Premijer lige.

"Markos je vrlo nadaren defanzivac. Može da igra na najvišem svetskom nivou, kao i da pokriva i poziciju levog beka, ali i štopera. Izuzetno je fizički snažan i spreman da uči, što znači da je svetla budućnost pred njim. Imao je jake utakmice na Mundijalu i već nekoliko godina igra u Evropi, i biće veliko pojačanje", istakao je Van Gal.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Van Gal: Roho pravo pojačanje

Izvor: B92, 21.Avg.2014, 11:49

Menadžer Mančester Junajteda Luj van Gal rekao je da je dolazak reprezentativca Argentine Markosa Roha iz lisabonskog Sportinga pravi potez kluba...Roho je posle dužih pregovora prešao u Junajted, nakon što su Portugalci prihvatili ponudu od 20 miliona funti, plus dolazak Luisa Nanija na pozajmicu..."Roho...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.