Referendum u Madridu oko Serhija Ramosa!

Izvor: Sportske.net, 03.Jul.2015, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Referendum u Madridu oko Serhija Ramosa!

Među navijačima Reala sprovedena je anketa, gde su se ispitanici izjašnjavavi da li bi voleli da Ramos ostane u klubu.

55 % navijača "Galaktikosa" izjasnilo se da bi voleli da španski reprezentativac napusti Santjago Bernabeu, u anketi koju je sproveo španski list AS.

On je u poslednje vreme najčešće bio povezivan sa ekipom Mančester Junajteda, u koji bi navodno mogao da pređe. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Deo navijača španskog giganta je razočaran činjenicom da njihov dugogodišnji fudbaler uopšte i pomišlja na odlazak iz kluba, jer je on jedna od legendi kluba, gde je proveo 10 sezona od kada je 2005. godine došao iz Sevilje. Neki navijači nikad mu ne bi oprostili napuštanje kluba i prelazak u redove nekog konkurentskog kluba na evropskoj sceni.

Neki mediji navode i da je štoper Real ljut na predsednika Florentina Pereza i da nije zadovoljan svoji statusom u klubu i da zato želi da ode.

Navodi se da je nezadovoljan činjenicom da je klub nekim igračima ponudio ogromne ugovore, a da je on sedeo i čekao da mu se neko iz kluba obrati.

Uskoro će se videti kakva će biti dalja sudbina u vezi sa ovim slučajem, ali po nekim izvorima Real nije spreman da svog fudbalera proda za sumu manju od 90 miliona evra.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.