Nevil: Junajtedu nije potreban poznati menadžer, veliki igrači će sami dolaziti ovde

Izvor: Blic, 24.Apr.2014, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nevil: Junajtedu nije potreban poznati menadžer, veliki igrači će sami dolaziti ovde

Bivši kapiten Mančester junajteda Geri Nevil rekao je da klub sa Old Traforda ne mora da dovodi poznatog menadžera kao zamenu za Dejvida Mojesa.

"Besmislena je ideja da klub kao što je Mančester Junajted mora da ima zvučnog menadeara kako bi dovodio igrače. Junajted je dovoljno veliki klub. Nije bitno ko će biti menadžer, navijačima je najvažnije da ekipa pobeđuje i vrati se na mesto koje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << joj pripada", rekao je Nevil za Skaj Sport.

Junajted je u utorak smenio Mojesa posle slabih rezultata zbog kojih se klub prvi put posle 1996. godine neće takmičiti u Ligi šampiona.

Za privremenog menadžera postavljen je Rajan Gigs, a njegovi asistenti su Fil Nevil, Niki Bat i Pol Skols, sve nekadašnji saigrači Gerija Nevila.

Prema pisanju britanskih medija, kao glavni kandidati za klupu "crvenih đavola" sledeće sezone spominju se Luj van Gal, Karlo Anćeloti i Jirgen Klop.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Meč Premijer lige – Manchester United/Norwich direktno na Sport Klubu

Izvor: Beta OMS, 25.Apr.2014, 15:31

Ljubitelji ostrvskog fudbala u subotu u 18.30h, na kanalu Sport Klub 2, imaće priliku da prate direktan prenos utakmice Premijer lige između Mančester Junajteda i Norviča. Nakon nedelju dana medijske pažnje povodom odlaska menadžera Mančester Junajteda Dejvida Mojesa sa funkcije, ovaj tim će...

Nastavak na Beta OMS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.