Neka nova hemija između Murinja i Mate

Izvor: Mondo, 27.Sep.2016, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neka nova "hemija" između Murinja i Mate

Pre dve godine, Žoze Murinjo je rekao Huanu Mati da mu nije potreban u Čelsiju. Ali, u Mančester junajtedu njih dvojica lepo sarađuju. Španac bi da produži ugovor.

Navijči Čelsija bili su ne malo iznenađeni kada je tadašnji trener "plavaca" Žoze Murinjo, ne trepnuvši, rekao da Huan Mata može da ide u Mančester junajted. Čak je i trener Arsenala Arsen Venger podigao obrvu i rekao da mu "nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << jasno kako neko može da pojačava direktnog konkurenta za titulu".

Dve godine kasnije, putevi Murinja i Mate su se ponovo ukrstili u Mančester junajtedu. Ali, sada, Murinjo i te kako računa na španskog vezistu.

Britanski mediji danas pišu da je Mata, čiji ugovor sa Junajtedom važi još dve godine, rekao Murinju da želi da produži saradnju sa engleskim gigantom i posle 2018. godine.

"Bilo je već nekih preliminarnih razgovora, ali Matina budućnost u Junajtedu još je pod znakom pitanja. On žarko želi da ostane, sviđa mu se život u Engleskoj. Sve je sada na Murinju", rekao ne neimenovani izvor blizak klubu londonskom "Sanu".

Mata, koji nedeljno zarađuje oko 150.000 evra, sve češće dobija priliku kod Murinja, a bio je jedan od najvažnijih igrača u pobedi Junajteda nad Lesterom (i strelac jednog gola) proteklog vikenda.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Kakav preokret - Murinjo hteo da ga otera, sad mu nudi novi ugovor?!

Izvor: Sportske.net, 27.Sep.2016

Španac ipak pokazao svoju klasu...Huan Mata je bio godinama u nemilosti Žozea Murinja koji ga najpre nije želeo u Real Madridu, potom ga je sklonio na klupu kao najboljeg igrača PL, da bi potom Španac bio na listi za odlazak na ''Teatru snova''...Ipak, samo dva meseca kasnije, ploča se okrenula,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.