Navijač Bajerna tuži klub: Traži 120.000 evra zbog povreda koje je zadobio dok je čekao u redu

Izvor: Press, 24.Mar.2017, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijač Bajerna tuži klub: Traži 120.000 evra zbog povreda koje je zadobio dok je čekao u redu

Fric Retenštajner je čekao da uđe na meč sa Mančester junajtedom kada mu je Englez pao na glavu i slomio mu lakat i koleno.
foto: novosti.rs
Čekao je navijač minhenskog Bajerna Fric Retenštajner u redu ispred “Alijanc arene” da uđe na revanš četvrtfinala >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Lige šampiona protiv Mančester junajteda 2014. godine.
Dok je stajao navijač gostujućeg tima je prešao preko ograde i uređaja koji kontroliše karte i skočio mu na glavu.
Od jačine udarca je nesrećni navijač ostao bez nekoliko zuba, slomio je lakat i koleno. Morao je da ide na nekoliko operacija i i dalje hoda na štakama.
Usled svega toga je odlučio da podigne tužbu protiv Bajerna, jer mu klub nije pružio sigurnost pred ulazak na stadion iako je imao plaćenu kartu.
Sud je predložio nagodbu po kojoj bi klub platio 10.000 evra, ali su to odbile obe strane, jer Bajern ne želi da prizna krivicu.
Retenštajner traži odštetu od 120.000 evra, a suđenje će biti nastavljeno 5. aprila.
 

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Navijač tuži klub zbog povreda koje je zadobio dok je čekao u redu

Izvor: Radio 021, 24.Mar.2017

Navijač minhenskog Bajerna čekao je da uđe na meč sa Mančester junajtedom kada mu je jedan Englez pao na glavu...Fric Retenštajner čekao je ispred "Alijanc arene" da uđe na revanš četvrtfinala Lige šampiona 2014. godine. Dok je stajao u redu, navijač gostujućeg tima prešao je preko ograde...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.