NAJAVA DANA (utorak, 10. januar): Lomi li Mančester lagano Hal u Liga kupu? Partizan igra na parketu Šarloa u FIBA Ligi šampiona

Izvor: MozzartSport.com, 10.Jan.2017, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJAVA DANA (utorak, 10. januar): Lomi li Mančester lagano Hal u Liga kupu? Partizan igra na parketu Šarloa u FIBA Ligi šampiona

Pogledajte koji nas to interesantni događaji očekuju danas i koje mečeve samo u MOZZARTU možete odigrati po većim kvotama...

Ledeno jutro,a kladilačko grajenje radi punom parom. Danas ćemo se lako utopliti uz mečeve koje nam nam donose velikani evropskih fudbalskih travnjaka. U Liga kupu igra Mančester Junajted i Hal koji strepi od neumoljivog napada domaćina koji baš ume propisno da ugosti gostujuće >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << fudbalerčiće. Tu je i Kup kralja u Španiji, a u njemu Atletiko Madrid i Las Palmas, i da ne nabrajamo… U današnjem pregledu najzanimljivijih fudbalskih parova detaljno se bavimo Kupom Italije, a tu su i Grci i Francuzi.

Za košarkaški nastrojene igrače danas će se sve vrteti oko FIBA Lige šampiona. Partizan igra na gostujućem terenu sa ekipom Šarloa. U Jadranskoj ligi tu su FMP i  Igokea!

Da ne zaboravimo, danas temperatura neće ići u plus, ali MOZZARTOVE kvote svakako hoće. Uvek je tako, a mi podsećamo da dodatni kladilački benefiti dolaze iz Trostrukog super para! Uz MOZZARTOV special imate priliku da neke od mečeva odigrate po višim, i svakako uzbudljivijim kvotamo. Zato krećemo hrabro u kladilačke zavrzlame uz koje nije važna vremenska, već sportska prognoza.

2031: MANČESTER JUNAJTED – HAL, 21.00

(Fudbal, Liga Kup)

Mančesterov pobednički niz nastavljen je u meču sa Redingom u okviru FA Kupa koji su rutinski dobili sa 4:0. Ova pobeda im je osma uzastopna u svim takmičenjima, a nisu poraženi na 14 zadnjih mečeva. Kod kuće nisu izgubili od septembra kada ih je savladao Mančester Siti, a od tada su deset puta pobeđivali uz četiri remija. Hal je uspeo da prekine niz od deset mečeva bez pobede pošto je za vikend savladao Svonsi u utakmici FA Kupa, međutim izgubili su pet od osam mečeva u svim takmičenjima. Na gostovanjima su još gori, poraženi su na šest mečeva uzastopno i pri tom postigli samo jedan gol uz 12 primljenih. Crveni Đavoli su postigli 14 na poslednjih pet mečeva na Old Trafordu.

4061: ATLETIKO MADRID - LAS PALMAS, 21.15

(Fudbal, Kup Kralja)

Pred revanš meč Kupa Atletiko ima lepu prednost od 2:0 koju je prošle nedelje stekao na gostovanju Las Palmasu. Polovinom decembra savladali su ih u prvenstvu (1:0) dok su za vikend pobedili Ejbar i sada imaju pet vezanih pobeda. Las Palmas je od prethodnih pet mečeva izgubio jedan i to od Madriđana. Poraženi su na 62% mečeva na strani ove sezone, a pobedili su samo jednom. Na sedam od devet ovih mečeva primali su u proseku najmanje dva gola. S druge strane Madriđani ove sezone na Vinsent Kalderonu u proseku postižu 2,38 golova.

1011: NAPOLI – SPECIJA, 21,00

(Fudbal, Kup Italije)

Napoli je dobro nastavio sezonu posle zimske pauze. Savladali su Sampdoriju sa 2:1. Sjajan završetak 2016. stavio ih je u konkurenciju za mesto koje vodi u Ligu šampiona. Kada je Kopa Italija u pitanju poslednji put nju su osvojili 2014. Specija je prethodni meč odigrala u decembru, preciznije nije igrala dve nedelje, a pauzi je prethodio veliki broj nerešenih ishoda koje su zabeležili u Seriji B. Napoli je dobio 70% mečeva kod kuće ove sezone uz prosečno 2,4 postignuta gola po meču. Specija s druge strane na 50% utakmica na gostovanju nije uspela da postigne gol uz prosek od samo 0,6 postignutih.

5051: NANT – NANSI, 18.30

(Fudbal, Francuska, Liga Kup)

Nant je u seriji od četiri uzastopne pobede u svim takmičenjima, od kojih su dve u prvenstvu u kojem je pre toga bio bez pobede sedam utakmica za redom. Trenutno ga jedan bod deli od opasne zone. Nansi je u Ligi 1 vezao dva remija, a na prethodnih sedam partija samo jednom je gubio. Nalazi se na 13. mestu tabele sa dva boda prednosti u odnosu na Nant. Od prethodnih deset mečeva na svom terenu Nant je pobeđivao samo dva puta, međutim tradicionalno je kod kuće uspešniji u duelima sa Nansijem.

5052: SOŠO – MONAKO, 21.00

(Fudbal, Francuska, Liga Kup)

Sošo je u dobroj formi. Neporaženi su šest mečeva uzastopno u svim takmičenjima a u francuskoj Ligi 2 nalaze se na 5. mestu. Na svom terenu gubili su samo jednom ove sezone, a od 13 odigranih utakmica dobili su pet i remizirali osam puta. Monako je ove sezone senzacionalan sa 2,5 golova koje su postigli u 72% mečeva u svim takmičenjima. I dalje ga dva boda deli od vodeće Nice, a ima tri više od trećeplasiranog PSŽ-a. Kada su mečevi na strani u pitanju dobili su samo dva od poslednjih sedam, ali u pitanju su bili dosta teži protivnici od današnjeg.

5241: TRIKALA - ASTERAS TRIPOLIS, 16.15

(Fudbal, Kup Grčke)

Trikala se posle osam odigranih mečeva u drugoj ligi Grčke nalazi na devetom mestu sa tri pobede, isto toliko poraza i dva nerešena rezultata. Asteras je na jedanaestom mestu grčke Superlige gde je posle pet utakmica u kojima nije pobeđivao došao do bodova u prošlom kolu kada je pobedio atinski AEK. Asteras ove sezone ima samo jednu pobedu na gostovanjima, dok je Trikala neporažena na svom terenu.

ŠARLOA – PARTIZAN, 20.30

(Košarka, FIBA Liga šampiona)

Šarloa je u prošlom kolu pretrpeo ubedljiv poraz od Ludvigsburga na gostovanju (88:66) i trenutno ima skor 4-7. Crno-beli su u nizu od deset uzastopnih pobeda u svim takmičenjima. Ekipa Aleksandra Džikića za vikend je u ABA ligi savladala Karpoš, dok je u FIBA Ligi šampiona bez poraza na prethodne četiri utakmice. Prethodni duel sa Belgijancima odigran polovinom novembra u Beogradu pripao je gostima (70:84).

7007: IGOKEA – FMP, 17.00

(Košarka, Jadranska liga)

Sa dve uzastopne pobede nad Karpošem kod kuće (79:71) i Olimpijom u gostima (80:81) Igokea se nalazi na šestom mestu ABA lige. Panteri su savladali Krku u prošlom kolu (78:60). Prethodno su poraženi od Megaleksa u gostima (76:72) i sada su na pretposlednjem mestu tabele. Problem za ekipu iz Železnika leži u činjenici da su ove sezone ostvarili samo jednu pobedu na strani. Ove dve ekipe sastale su se polovinom oktobra u Železniku kada su gosti iz Laktaša bili bolji (76:81).

(Foto: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.