Murinjo sa Srbinom napada PL, Mata ostaje, budućnost De Hee neizvesna

Izvor: Sportske.net, 24.Maj.2016, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo sa Srbinom napada PL, Mata ostaje, budućnost De Hee neizvesna

Mančester junajted je ovih dana u centru pažnje, najavljuje se nekoliko dolazaka, ali i odlazaka.

Van Gal je napustio ekipu Mančester junajteda, na njegovo mesto dolazi Žoze Murinjo koji je bez kluba od prošle godine kada je dobio otkaz u Čelsiju samo nekoliko meseci nakon što je osvojio titulu sa tim klubom.

Murinjo ima svoje planove, pisali smo vam o tome u vidu spiska igrača za koje je zainteresovan, a pored nekolicine nabrojanih igrača danas se u medijima >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pominjao i Nemanja Matić, čovek sa kojim je Murinjo osvojio Premijer ligu u Čelsiju.

"Dejli Mejl" tvrdi da je Murinjo željan da dovede Matića na "Old Traford", u njemu vidi čoveka koji bi mogao da mu pomogne u napadu na titulu šampiona Engleske, kao što je to uradio i prošle sezone kada je bio u Čelsiju.

Cena za njega definitivno nije manja od 25 miliona funti.

Pored toga, navodi se u današnjim izdanjima engleskih novina da će Majkl Kerik produžiti ugovor sa klubom na još godinu dana, ali da to još uvek nije potvrđeno.

Sa druge strane, mnogi očekuju da Huan Mata ode iz Mančester junajteda, ali se to najverovatnije neće desiti.

Mata je izrazio želju da ostane u klubu, iako je pre dve sezone napustio Čelsi baš zbog Žozea Murinja. Ipak, sada je izrazio želju da pregovara o ostanku, ne vidi pretnju da bi mogao da bude rezerva.

David De Hea je jedan od kandidata za napuštanje kluba. Iako mu je agent Horhe Mendeš, isto kao Murinju, portugalski menadžer ne može da garantuje da će španski golman ostati u Mančester junajtedu.

Navodno želi da igra Ligu šampiona, Mančester junajted naredne sezone nećemo gledati u tom takmičenju.

Postoji dosta neizvesnosti oko par igrača, poput Bastijana Švajnštajgera, Morgana Šnajderlina, Markosa Roha, pa i Dejlija Blinda koji je izrazio žaljenje jer je van Gal napustio klub.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.