Junajted se odriče De Hee za 45 miliona funti

Izvor: Vesti-online.com, 03.Maj.2015, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted se odriče De Hee za 45 miliona funti

Engleski fudbalski klub Mančester Junajted prodaće golmana Davida De Heu madridskom Realu samo ukoliko dobije ponudu od 45 miliona funti, tvrdi "Sandej Ekspres".

Španskom golmanu ugovor sa Junajtedom ističe narednog leta i nema nameru da potpiše novi, iako bi zarađivao 200.000 funti nedeljno, zbog čega se razmišlja o njegovoj prodaji.

Junajted ima i plan B, prema kojem želi da uz De >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Heu i novac dovede Gereta Bejla iz Reala, čiji je transfer prioritet u letnjem prelaznom roku.

De Hea je 2011. godine prešao iz madridskog Atletika u Junajted, gde je odigrao 171 utakmicu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PEPOVA ŽELJA: Bejl na meti Bajern Minhena?

Izvor: HotSport.rs, 03.Maj.2015

Fudbaler Real Madrida Geret Bejl nalazi se na meti Bajern Minhena, prenose engleski mediji. . . Kako prenosi ”Dejli mejl”, Velšanin je velika želja Pepa Gvardiole, koji će na leto pokušati da dovede Bejla na ”Alijanc arenu”.. Bejl se nalazi na meti mnogih evropskih velikana kao što su Mančester...

Nastavak na HotSport.rs...

Sterling ne može da odbije ovu ponudu?

Izvor: Sportske.net, 03.Maj.2015

Ne želi da pregovara dok se ne završi sezona, ali je ovo nepristojna ponuda!..Rahim Sterling je odbio 100 000 funti nedeljno, i dalje je bez novog ugovora, a neće pregovarati dok se sezona ne završi...To je unelo dodatnu zebnju u srca navijača Liverpula, a današnji engleski mediji potvrđuju da...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.