Junajted bacio oko na mladog golmana Sanderlenda

Izvor: Sportske.net, 29.Maj.2016, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted 'bacio oko' na mladog golmana Sanderlenda

Skauting Mančester Junajteda će imati dosta posla u narednom periodu - traže se ozbiljna pojačanja, ali se traže i talentovani igrači, koji često mogu da za mali novac budu ozbiljna pojačanja...

Cela svetska fudbalska javnost brujala je proteklih dana o dolasku Žoze Murinja u Mančester Junajted. Mnogo je spekulacija oko dovođenja igrača, a novo je da je Junajted 'bacio oko' na golmana Sandrlenda.

U pitanju je 22-godišnji mladi reprezentativac >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Engleske i golman Sandrlenda Džordan Pikford, koga su skauti Junajteda pratili na utakmicama reprezentacije Engleske, na kojima je pružao dobre partije. Skauti prate razvoj mladog golmana, koji je inače prvi golman mlade reprezentacije Engleske.

Pikford je u drugom delu sezone nastupao u 'Čempionšipu', u ekipi Prestona, za koji je branio na 24 utakmice.  Važi za jednog od najtalentovanijih engleskih golmana i produkt je Sandrlendove akademije mladih igrača.

U januaru je potpisao novi, četvorogodišnji ugovor sa Sandrlendom, a dosad je za prvi tim odigrao 3 utakmice.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.