Di Marija već razmišlja o odlasku

Izvor: Sportal.rs, 01.Okt.2014, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Di Marija već razmišlja o odlasku

Mančester junajted je Anhela di Mariju Real Madridu platio neverovatnih 59.7 miliona funti i tako oborio britanski rekord. Ali, Argentinac već razmišlja o odlasku. Ne u bilo koji klub. Di Marija sanja da se vrati u prvi klub, Rosario Central.

- Uvek sam sanjao da igram u Evropi – rekao je Argentinac, prenosi Dejli Star.

- Uvek ću misliti na Rosario. Razgovarao sam sa Lavecijem i Maskeranom da se zajedno vratimo. Kada me pitaju kad ću se vratiti u argentinski fudbal, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << kažem da se to neće desiti, a onda vidim utakmicu Rosaria.

Di Marija je igrao za Rosario od 2005. do 2007. godine, kada je prešao u Benfiku. S obzirom na to da je tek stigao na “teatar snova“, navijači “đavola“ mogu da budu spokojni, jer Argentinac neće put domovine sigurno u bliskoj budućnosti.

(Foto: Beta/AP/Jon Super)
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.