De Hea nije na prodaju!

Izvor: Sportske.net, 03.Jul.2015, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

De Hea nije na prodaju!

'The Guardian' piše da je uprava 'Đavola' odlučna u nameri da ne proda svog najboljeg igrača iz prošče sezone Real Madridu.

Pominjala se opcija da bi između dva kluba moglo da dođe do dogovora po kom bi David De Hea otišao u jednom, a Serhio Ramos u drugom smeru, ali vodećim ljudima Mančester Junajteda se ne sviđa ta ideja.

Španski golman je dužan da se pojavi na prozivci Van Gala u ponedeljak i predviđeno je da putuje na letnju turneju u SAD. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

De Hea je trenutno u Madridu i trebalo bi da se vrati u Mančester zajedno sa Havijerom Ernandezom, kome je istekla pozajmica u 'Kraljevskom klubu'.

Real je navodno već 'opipao teren' sa ponudom od 18 miliona evra za De Heu, ali ona nije ni razmatrana na 'Old Trafordu'.

Ni želja Mančester Juanjteda da dovede u svoj tabor štopera Reala Serhija Ramosa neće uticati da uprava engleskog giganta popusti po pitanju španskog čuvara mreže, iako se činilo da bi taj detalj mogao da bude ključna tačka u pregovorima dva kluba.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.