Ćićarito - Van Gale, je l se kaješ?

Izvor: Sportske.net, 27.Apr.2015, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćićarito - Van Gale, je l' se kaješ?

Napadačima Mančester Junajteda ne ide ove sezone ako stavimo Runija na stranu, a Ćićarito igra u sjajnoj formi. Da li je Van Gal pogrešio?

Navijači Barselone su očekivali da se odvoje na tabeli nakon što je ekipa Real Madrida ostala bez nekoliko glavnih igrača, mislimo pre svih na Modrića, Bejla i Benzemu, ali razlika je još uvek dva boda.

Za ovu činjenicu ekipa Reala mora da se zahvali sjajnom Ćićaritu koji očigledno igra pun samopouzdanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i koji je na najbolji mogući način zamenio Karima Benzemu u timu.

Ovaj sjajni Meksikanac je ove sezone došao na pozajmicu u Real Madrid iz Mančester Junajteda pošto bi teško i među "Crvenim Đavolima" dobio priliku da igra, ali se nije naigrao ni među "Galaktikosima" zahvaljujući nezamenjivoj trojci u napadu - Ronaldo, Benzema i Bejl.

Ipak, kada bi se neko od njih povredio ili bio suspendovan, tu bi uskočio 26-ogodišnji Meksikanac i svoju priliku bi u potpunosti iskoristio.

Igrao je na 18 mečeva, ali svega 485 minuta ukupno u Primeri, a kada posmatramo broj postignut golova po minutu provedenom na terenu onda je jedino Kristijano Ronaldo bolji od njega u čitavom šampionatu, ne samo u Real Madridu.

Ćićarito postiže golove na svakih 80 minuta, dakle, nije mu potrebna ni cela utakmica da bi zatresao mrežu.

Protiv Atletiko Madrida je dobio šansu od starta u drugoj utakmici, a njegovim golom ekipa je uspela da se plasira u polufinale Lige šampiona. Juče je ponovo zablistao, postigao je dva gola u pobedi protiv Selte, a način na koji je postigao oba gola je oduševio i Karla Anćelotija.

Prvi nakon sjajne akcije sa Rodrigezom, drugi nakon fenomenalnog prijema lopte koju mu je prosledio Serhio Ramos.

Ono pitanje koje se postavlja u ovom trenutku jeste da li je Mančester Junajted pogrešio što ga je prosledio na pozajmicu i hoće li ga Real Madrid otkupiti na kraju sezone ako nastavi sa ovakvim partijama?

Jedno je sigurno, Benzema ima zagarantovano mesto kada se vrati nakon povrede, verujemo da je tako i sa Bejlom. Ova lepa epizoda Havijera Ernandeza će se završiti, a pitanje je šta će on želeti nakon što prođe ovih pet minuta slave.

Reklo bi se da je u ovom trenutku potrebniji Mančester Junajtedu nego Real Madridu imajući u vidu formu napadača "Crvenih Đavola", ali sada se ne pitaju samo oni, Van Gal ga se prelako odrekao na početku sezone zbog Radamela Falkaa koji postiže golove na svakih 300 minuta u dresu Mančester Junajteda.

Malo bolji je Van Persi, on postiže na 200 minuta. Ipak, ni to nije dovoljno za napadača koji igra u Mančester Junajtedu.

Gde vidite Ćićarita naredne sezone?
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.