Afrička magija? Van Gal dovodi ADEBAJORA!?!

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2015, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Afrička magija? Van Gal dovodi ADEBAJORA!?!

Nisu se nadali navijači Junajteda ovom imenu kada su poželeli da Van Gal dovede napadača.

Otišao je Ćićarito, Junajtedu fali napadač, da li je fudbaler Totenhema rešenje?

Ukoliko Emanuel Adebajor zaista pojača Mančester Junajted, to će biti možda i najveće iznenađenje letošnjeg prelaznog roka. Afrikanac je otpisan od strane Maurisija Poketina, bezuspešno pokušava da promeni sredinu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a visoka primanja bila su prepreka svakom potencijalnom poslu do sada.

Junajted sa time ne bi imao problema, Van Gal bi bez problema mogao da ispuni zahteve 31-godišnjem fudbaleru, čiji su predstavnici već stigli na Old Traford, javlja engleski 'Ekspres'.

Nekadašnji napadač Mančester Sitija i Arsenala, te Real Madrida gde je nastupao kao pozajmljeni igrač, bio je na pragu prelaska u Vest Hem, ali mogućnost povratka u grad Mančester deluje primamljivo.

Navijači Junajteda preko društvenih mreža već izražavaju nevericu, pitaju se da nije možda Adebajorova majka, poznata po vudu magiji, bacila neke čini na Van Gala kada želi ovim fudbalerom da pojača svoju napadačku liniju.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Van Galova kocka na sve ili ništa: Prodao Čičarita da dovede Adebajora?!

Izvor: MozzartSport.com, 31.Avg.2015

Šokantne vesti stižu sa Ostrva, Holanđanin želi Togoanca..Na stranu što je monstruoznom ponudom za kupovinu Antonija Marsijala izazvao zemljotres na fudbalskoj pijaci. Mančester Junajted je spremio još jednu šokantnu ponudu - Luj van Gal želi Emanuela Adebajora!..Zvuči neverovatno, ali Van...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.