Izvor: HotSport.rs, 21.Mar.2017, 00:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČELSI POŽELJNA META: Defanzivac Monaka stiže u London?

Fudbaleri Čelsija nalaze se na korak od šampionske titule, i trebalo bi da se dogodi čudo u rangu Barseloninog prolaska protiv PSŽ-a kako bi „plavci“ propustili šansu da trofej donesu u London.

Sledeća meta je, prirodno, trofej Lige šampiona, a čini se da su već pronašli prvo pojačanje za napad na titulu šampiona starog kontinenta.
U pitanju je Timue Bakajoko, fudbaler Monaka.  >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs <<
Defanzivac „kneževa“ je odličnim partijama, kao uostalom i ceo tim Monaka, privukao pažnju fudbalske javnosti, a iako ga zovu mnogi timovi, između ostalih i Mančester Junajted, on bi po svaku cenu želeo u ekipu Antonija Kontea.
Cena 22-godišnjeg defanzivnog veziste je deset miliona evra, pretpostavlja se da će Monako tražiti bar 20, ali je gotovo izvesno da će bivši igrač Rena put neke od najjačih liga sveta.
 
The post ČELSI POŽELJNA META: Defanzivac Monaka stiže u London? appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Fudbal

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.