Želi ga pola Evrope, a on hoće kod Kontea!

Izvor: Sportske.net, 20.Mar.2017, 22:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Želi ga pola Evrope, a on hoće kod Kontea!

Defanzivac Monaka bi najviše voleo da pojača ekipu Antonija Kontea.

Fudbaleri Monaka ove godine su hit u Evropi i na leto će sigurno mnogi od njih biti na meti brojnih velikana.

Kako prenose engleski mediji, Timue Bakajoko voleo bi da pređe u Čelsi i da se bori za titulu u Premijer ligi i Ligi šampiona.

On se nalazi na meti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Mančester junajteda, ali izgleda da preferira selidbu u London.

Pored Junajteda, Bakajoka želi još nekoliko velikana, a kada se uzme u obzir da je na transfermarketu procenjen na 10 miliona evra, jasno je da će ga hteti veliki broj ekipa.

Ipak, sumnja se da će Monako pristati da ga proda barem za duplo veću sumu.

Bakajoko ima 22 godine, igra na poziciji zadnjeg veznog igrača, ponikao je u Renu iz kog je 2014. godine stigao u Monako.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ČELSI POŽELJNA META: Defanzivac Monaka stiže u London?

Izvor: HotSport.rs, 21.Mar.2017, 00:30

Fudbaleri Čelsija nalaze se na korak od šampionske titule, i trebalo bi da se dogodi čudo u rangu Barseloninog prolaska protiv PSŽ-a kako bi „plavci“ propustili šansu da trofej donesu u London.. . Sledeća meta je, prirodno, trofej Lige šampiona, a čini se da su već pronašli prvo pojačanje...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.