Izvor: HotSport.rs, 23.Maj.2015, 08:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽOZE MURINJO: Mogao bih da treniram drugi klub iz Engleske osim Čelsija

Kontroverzni menadžer aktuelnog novog šampiona Premijer lige Čelsija, Žoze Murinjo, kazao je da može sebe da zamisli u ulozi trenera nekog drugog kluba.
Portugalski stručnjak je sa “Plavcima” stigao do šampionske titule, ali je nastavio da donosi prilično kontroverzne izjave.
Naime, “Gospodin Posebni“, istakao je da bi voleo da nasatvi da radi u Engleskoj i kada mu bude istekao sadašnji ugovor sa Čelsijem.
Iako insistira na tome >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << da bi voleo da ostane u Čelsiju što je duže moguće, Murinjo ne negira da voleo da preuzme i neki drugi klub osim onog koji u svom posedstvu drži Roman Abramovič.
- Onog dana kada gospodin Roman Abramovič bude pomislio da nisam dovoljno dobar za Čelsi, ja ću ponovo želeti da radim i to ako je moguće u Engleskoj – ne negira Murinjo.  
- Ali, dok gospodin Abramovič ne kaže tako, ja ne idem nigde. Svaki klub koji me želi sada i nudi mi neki fantastičan projekat, može slobodno da mi ponudi duplo više novca nego što imam u Čelsiju i ponovo neću otići – ističe Murinjo.
- Ali, ako me pitate da li vidim sebe kako vodim druge klubove osim Čelsija, odgovor je da. Ja volim Čelsi, ali koji je, kao i ja, u rukama gospodina Abramoviča. I dok on ne kaže drugačije, ja ostajem ovde – poručio je Murinjo.
The post ŽOZE MURINJO: Mogao bih da treniram drugi klub iz Engleske osim Čelsija appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.