ZORAN POPOVIĆ ZA KURIR: Možda odem pre kraja mandata!

Izvor: Kurir, 25.Maj.2015, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZORAN POPOVIĆ ZA KURIR: Možda odem pre kraja mandata!

Kup pokvario utisak Navijači bi nam pevali „uprava napolje“ i kad bismo izgubili od Bajerna u Ligi šampiona, kaže prvi čovek crno-belih posle šest meseci rada

Predsednik Partizana Zoran Popović u intervju za Kurir otkriva kako se može dogoditi da ne dočeka kraj petogodišnjeg mandata u Humskoj jer bi u međuvremenu mogla da se dogodi privatizacija.

Osvajanjem titule ispunili ste samo deo obećanja iz predizborne kampanje?

- Prvenstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << jeste važnije, ali mi smo hteli oba trofeja i ovaj uspeh je samo delimičan. Ipak, zadovoljni smo, a podjednake zasluge za ove rezultate ima bivša uprava, kao i trener Marko Nikolić i njegov stručni štab - kaže Popović.

Da li ste Marku Nikoliću isplatili 300.000 evra?

- Marko je ugovorom vezan za Partizan i svaki mesec dobija novac. Kad bude našao novi posao, sešćemo za sto i sporazumno se razići.

Kako gledate na tvrdnje Dragana Đurića da ste lažno prikazali finansije u klubu?

- Nema smisla komentarisati to. Za ovih nekoliko meseci smanjili smo dug za dva miliona evra, a da bismo klub doveli u stanje koje želimo, potreban je pun mandat od pet godina. Posle toga Partizan će biti standardni učesnik evropske elite, stabilan i organizovan klub.

Mislite da ćete sačekati kraj mandata ili će vas prestići privatizacija?

- To već ne znam. Sasvim je moguće da će privatizacija biti ranije.

Navijači vas već sada teraju skandiranjem „uprava napolje“?

- Kad smo osvojili titulu, na slavlju je sve bilo u redu, a posle izgubljenog finala kupa su skandirali protiv nas. Tako je to. Pa nama bi pevali „uprava napolje“ i da uđemo u Ligu šampiona i onda tamo izgubimo, recimo, od Bajerna.

Da niste malo preterali obećanjem da napadnete plasman u Ligu šampiona?

- Verujem u taj uspeh, ali naš primarni cilj je Liga Evrope, a ako nam se ukaže prilika za Ligu šampiona, trudićemo se da je iskoristimo.

Koliko ćete para potrošiti u tu svrhu?

- Radi se na stvaranju tima, ali ne mogu da pričam o imenima ili parama. To je poslovna tajna. Budžet kluba je 12 miliona evra i novac za pojačanja je ukalkulisan u tu sumu - kaže Popović.

Nesuglasice normalne

UPRAVA OSTAJE NA OKUPU

Ne možete da sakrijete da u Upravnom odboru ima velikih neslaganja?

- Nije tajna da imamo različite stavove, ali niko neće napustiti klub. Štaviše, Dragan Bjelogrlić i Nele Karajlić će voditi organizaciju 70. rođendana kluba. Dakle, biće još aktivniji nego što su bili do sada.

Višak radnika

NIKO NEĆE DOBITI OTKAZ

Kad će se dogoditi najavljena sistematizacija radnih mesta?

- Otkad smo došli, plate zaposlenih su redovne, a reorganizacije će sigurno biti. Međutim, niko neće ostati na ulici. To obećavam. Višak radnika s jednog mesta ćemo prebaciti u neke druge firme jer vodimo računa o svemu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Popović: Navijači bi nam skandirali „Uprava napolje“ i da izgubimo od Bajerna u Ligi šampiona

Izvor: MozzartSport.com, 25.Maj.2015

"Radi se na stvaranju tima, ali ne mogu da pričam o imenima ili parama. To je poslovna tajna. Budžet kluba je 12 miliona evra i novac za pojačanja je ukalkulisan u tu sumu“, poručio je Popović..Osvajanjem šampionske titule predsednik Partizana Zoran Popović ispunio je jedan deo obećanja kada...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.