Volfsburg namučio šampiona, Bajern nije oduševio

Izvor: Vesti-online.com, 23.Avg.2014, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Volfsburg namučio šampiona, Bajern nije oduševio

Bavarci uz dosta sreće pobedom krenuli u odbranu trofeja u Bundes ligi. Asistencija i gol Arjena Robena doneli prevagu u korist minhenskog kluba.

Slavlje igrača Bajerna posle vodećeg gola protiv Volfsburga

 

Domaćin je poveo pogotkom Tomasa Milera u 37. minutu, kada je Roben maestralno predriblao čuvara i omogućio nemačkom reprezentativcu 101. gol u dresu Bajerna. Na sledeći gol čekalo se do početka drugog poluvremena. Roben je krunisao odličnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << akciju svojih saigrača i činilo se rešio pitanje pobednika.

 

Ipak, nekadašnji napadač Bavaraca Ivica Olić je samo pet minuta kasnije iz okreta, pogodio od prečku i uneo pometnju u tim sa "Alijanc arene". Žunior Malanda je imao kolosalnu prliku u 80. minutu, ali je sa samo dva metra promašio prazan gol.

 

Bajern je mogao do 3:1, da arbitar iz neobjašnjivih razloga nije poništio gol Sebastijana Rodea pet minuta pre kraja, jer mu se činilo da je Miler bio u ofsajdu i

da je dotakao loptu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počelo u Nemačkoj: Šampion nastavio po starom (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 23.Avg.2014

Fudbaleri Bajerna pobedom nad Volfsburgom 2:1 (1:0) otvorili su novu sezonu u najposećenijoj ligi na svetu Bundesu.Šampion Nemačke je od samog starta stavio na znanje „vukovima“ da nemaju šta da traže na Alijanc areni, ali se ni „zeleni“ nisu uplašili, te je malo falilo da izbore „iks“...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.