Počela Bundesliga! Bajern savladao vukove iz Volfsburga

Izvor: Press, 23.Avg.2014, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela Bundesliga! Bajern savladao vukove iz Volfsburga

Minhenski Bajern je pobedom krenuo u odbranu titule u Bundesligi koja je startovala večeras duelom šampiona i Volfsburga na Alijanc areni. Bajern je slavio sa 2:1 a golove za Bajern su postigli Miler i Roben.
Bajern je do vođstva došao posle sjajnog prodora Robena koji je uputio odličan centaršut a Tomas Miler je sproveo loptu u mrežu. Bavarci su na startu drugog poluvremena poveli sa 2:0 Robenu je asistirao Levandovski.

Nekadašnji igrač Bajerna Ivica Olić je uspeo >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da smanji na 2:1 ali je to sve što je Volfsburg uradio.
Za Bajern je u Bundesligi debitovao i mladi Đanluka Gaudino sin nekadašnjeg reprezentativca Nemačke Maurisija a na klupi je bio i sin Memeta Šola takođe 17-godišnji Lukas.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Volfsburg namučio šampiona, Bajern nije oduševio

Izvor: Vesti-online.com, 23.Avg.2014

Bavarci uz dosta sreće pobedom krenuli u odbranu trofeja u Bundes ligi. Asistencija i gol Arjena Robena doneli prevagu u korist minhenskog kluba...Slavlje igrača Bajerna posle vodećeg gola protiv Volfsburga.. ..Domaćin je poveo pogotkom Tomasa Milera u 37. minutu, kada je Roben maestralno predriblao...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.