Vestbruk i Durent bacili šampiona na kolena!

Izvor: B92, 25.Maj.2016, 08:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vestbruk i Durent bacili šampiona na kolena!

Oklahoma Siti došao je na korak do plasmana u veliko finale NBA lige, pošto je i po treći put savladao Golden Stejt u finalu zapadne konferencije " 118:94. Voriorsi su pokušali da se vrate u trećoj deonici, ali je domaćin lako odbio nalet aktuelnog šampiona i potpuno zasluženo poveo 3-1 u pobedama pred peti meč u Orakl Areni u Ouklendu za dva dana.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Finale Lige Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grmelo u Oklahomi: Golden Stejt na ivici provalije

Izvor: Mondo, 25.Maj.2016

Tander slavio pred svojom publikom i stigao na korak od plasmana u veliko finale NBA lige..Foto: AP Photo/Sue Ogrocki..Oklahoma je kod kuće pobedila Golden Stejt rezultatom 118:94 i stigla do vođstva od 3:1 u finalnoj seriji plej-ofa Zapadne konferencije...Heroj domaćeg tima bio je Rasel Vestbruk...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.