Vaterpolisti Radničkog poraženi u Mađarskoj

Izvor: Studio B, 04.Mar.2015, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaterpolisti Radničkog poraženi u Mađarskoj

Vaterpolisti kragujevačkog Radničkog izgubili su večeras u Egeru od istoimenog mađarskog tima sa 7:6 (1:1, 1:2, 1:0, 4:3), u utakmici 6. kola A grupe Lige šampiona.

Ekipa Uroša Stevanovića pretrpela je četvrti poraz i umanjila šanse da izbori plasman na završni turnir, dok je Eger zabeležio treću pobedu i učvrstio se na drugom mestu A grupe.

Golove su postigli Erdelji 2, Čučković, Lorinc, >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Miloš Ćuk, Sivoš i Vapenski za Eger, a Vrlić, Ćirić, Basara, Dedović, Marko Ćuk i Petković za Radnički.

U narednom 7. kolu Kragujevčani dočekuju 25. marta ekipu italijanske Breše.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Kragujevac

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LŠ: Radnički izgubio u Egeru

Izvor: Press, 04.Mar.2015

Vaterpolisti kragujevačkog Radničkog izgubili su večeras u Egeru od istoimenog mađarskog tima sa 7:6 (1:1, 1:2, 1:0, 4:3), u utakmici 6. kola A grupe Lige šampiona. . Ekipa Uroša Stevanovića pretrpela je četvrti poraz...

Nastavak na Press...

Milovanović:“Ne bojimo se nikoga“

Izvor: FudbalSrbija.net, 05.Mar.2015, 16:31

05.03.2015.fkradnicki.com. Prolećni deo prvenstva polako odmiče, pa su tako predstojećeg vikenda na programu utakmice 18. kola Jelen Super lige. Fudbaleri Radničkog 1923, u subotu, 07. marta, na stadionu ’Čika Dača’, dočekaće ekipu Novog Pazara. Početak susreta zakazan je za 13 i 30 časova.. Ekipa...

Nastavak na FudbalSrbija.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.