VIDEO: Bambi i paker i strelac

Izvor: Vesti-online.com, 28.Jul.2015, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Bambi i paker i strelac

Srpski reprezentativac Zoran Tošić nastavio je sa sjanim igrama u dresu CSKA. Vezista "armejaca" postigao je gol i imao asistenciju protiv Sparte iz Praga, u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Trenutno je 2:2. Moskovljani (Načo promašio penal u prvom poluvremenu) su dva puta vodili, ali su Česi veoma brzo uspevali da izjednače. Tošić je postigao pogodak u 53. minutu, dok je u 14. asistirao Džagoevu za vodeći gol ruskog vicešampiona.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bambi ponovo strelac za CSKA! (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Jul.2015

Srpski internacionalac Zoran Tošić odlično je otvorio novu sezonu pošto je na trećem takmičarskom meču u dresu CSKA postigao drugi gol za ruski klub, ovoga puta u kvalifikacijama za Ligu šampiona...Fudbaleri moskovskog CSKA dobro su otvorili novu sezonu dvema pobedama u ruskoj Premijer ligi,...

Nastavak na Sportske.net...

Nedovoljne Tošićeve majstorije: "Bambi" strelac i asistent za CSKA na putu za Ligu šampiona

Izvor: Blic, 28.Jul.2015

Srpski reprezentativac Zoran Tošić bio je najbolji igrač CSKA koji je na svom terenu razočarao i odigrao 2:2 sa Spartom iz Praga u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona...Uskoro opširnije..

Nastavak na Blic...

Liga šampiona: Bambi i paker i strelac

Izvor: Vesti-online.com, 28.Jul.2015

Srpski reprezentativac Zoran Tošić nastavio je sa sjanim igrama u dresu CSKA. Vezista "armejaca" postigao je gol i imao asistenciju protiv Sparte iz Praga, u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona...Ipak, Moskovljani nisu uspeli da pobede na svom terenu. Susret je završen 2:2. "Armejci" su...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.