Uživo: Mitrović, Subotić i Milivojević na terenu, poruka za Marka u Madridu!

Izvor: Blic, 26.Nov.2014, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Mitrović, Subotić i Milivojević na terenu, poruka za Marka u Madridu!

Još sedam utakmica preostalo je da se kompletira peto kolo Lige šampiona, a mečeve iz grupa A, B, C i D možete da pratite uz Blicsport.rs blog uživo.

Olimpijakos gostuje Atletiku, a kako su navijači grčkog tima u bratskim odnosima sa navijačima Crvene zvezde, na tribinama madridskog "Visente Kalderona" porukom su odali počast Marku Ivkoviću, koji je ubijen nožem sa leđa uoči evroligaškom meča >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << između Galatasaraja i Zvezde.

Атлетико - Оли, ЛШ... pic.twitter.com/2WjDPRB5PI— Александар Ковачевић (@Aleksandar_MCZ) November 26, 2014

Fudbaleri Bajern Minhena demonstrirali su neverovatnu silu tako što su u grupi E petog kolu Lige šampiona, sa igračem manje, vodili na gostovanju Mančester sitiju, ali je sve otišlo na vodenicu "građana" koji su kontra preokretom slavili sa 3:2, dok je zvanično najbolji strelac najelitnijeg evropskog takmičenja Lionel Mesi vodio Barselonu do trijumfa od 4:0 protiv APOEL-a u grupi F. Čelsi je "petardom" protiv Šalkea (5:0) pokazao da će se boriiti za "klempavi" trofej.

Više o jučerašnjim utakmicama možete pročitati ako kliknete - OVDE.

Lionel Mesi je zablistao juče na gostovanju APOEL-u i postigao het-trik na Kipru kojim se osamio na čelu večne liste strelaca Lige šampiona sa čak 74 gola.

Najbolji igrač Barselone ostavio je iza sebe Raula koji je postigao 71, a zadao zadatak trećeplasiranom Kristijanu Ronaldu koji je stao na 70 i sa svojim Realom gostuje Bazelu večeras.

Portugalac je na potezu, a ljubitelji fudbala još dugo će uživati u njihovoj trci za "kralja strelaca".

Od naših igrača na terenima širom Evrope biće Neven Subotić u odbrani Borusije Dortmund na gostovanju Arsenalu, Luka Milivojević je u veznom redu Olimpijakosa koji gostuje Atletiku u Madridu, dok Aleksandar Mitrović predvodi napad Anderlehta protiv Galatasaraja.

Fudbaleri Zenita pobedili su Benfiku sa 1:0 (0:0) u okviru petog kola grupe C golom Danija u 79. minutu utakmice odigrane u ruskom terminu od 18 časova.

U preostalih sedam mečeva koji počinju u 20.45 sastaju se:

Grupa A:

Atletiko Madrid - Olimpijakos

Malme - Juventus

Tabela: Atletiko 9, Olimpijakos 6, Juventus 6, Malme 3.

Grupa B:

Bazel - Real Madrid

Ludogorec - Liverpul

Tabela: Real 12, Bazel 6, Liverpul 3, Ludogorec 3.

Grupa C:

Zenit - Benfika 1:0 (0:0)

(Dani 79)

Bajer Leverkuzen - Monako

Tabela: Bajer Leverkuzen 9, Zenit 7, Monako 5, Benfika 4.

Grupa D:

Arsenal - Borusija Dortmund

Anderleht - Galatasaraj

Tabela: Borusija Dortmund 12, Arsenal 7, Anderleht 2, Galatasaraj 1.

Dobro veče i dobro nam došli na još jedan Blicsport.rs blog uživo, koji je kao i juče posvećen mečevima Lige šampiona.

Još sedam utakmica preostalo je da se kompletira peto kolo, a od 20.45 na programu su dueli u grupama A, B, C i D.

Pratite ih zajedno sa nama i komentarišite, a posle prenosa uživo očekuje vas izveštaj sa svih mečeva, kao i izjave aktera.

Krećemo!
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uživo: Vodi Arsenal, Liverpul gubi u Bugarskoj, poruka za Marka u Madridu!

Izvor: Blic, 26.Nov.2014

Još sedam utakmica preostalo je da se kompletira peto kolo Lige šampiona, a mečeve iz grupa A, B, C i D možete da pratite uz Blicsport.rs blog uživo...Samo dva minuta bilo je potrebno za prvi pogodak večeras, a Arsenal je poveo protiv Borusije na svom terenu...Često osporavani Jaja Sanogo se odlično...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.