Radović hoće osvetu: Bože, daj nam Seltik da mu damo pakao!

Izvor: MozzartSport.com, 28.Avg.2014, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radović hoće osvetu: Bože, daj nam Seltik da mu damo pakao!

U Legiji i dalje ne mogu da zaborave Seltik. Niti će moći lako da zaborave oduzetu priliku da prvi put u istoriji zaigraju u Ligi šampiona. U dva meča su očitali fudbalske lekcije škotskom šampionu, ali ih je greška administracije i odluka UEFA izbacila iz daljeg takmičenja za Ligu šampiona. Škotski velikan se na neprijatan način provukao u plej-of gde je Maribor bio bolji, pa je pravda ipak zadovoljena...
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Sada je opet moguće da Legija i Seltik ukrste koplja. U grupnoj fazi Lige Evrope. Ispadanjem iz plej-ofa za LŠ, Seltik se automatski kvalifikovao za Ligu Evrope, gde će biti i Legija ako kojim slučajem Aktobe danas ne napravi senzaciju u Varšavi (Legija dobila 1:0 u Kazahstanu).

Poljaci se nadaju plasmanu u Ligu Evrope i nadaju se da će im sutrašnji derbi za rivala dodeliti Seltik!

„Gledao sam meč Seltika i Maribora i bio sam zbunjen. U jednu ruku mi je bilo drago što je Maribor prošao, ali onda malo bolje razmislim i pobesnim. Gledajući tu utakmicu, postao sam još ubeđeniji da bi Legija lagano prošla u Ligu šampiona. Ne želim nikoga da vređam, ne želim da zvučim potcenjivačkli, ali mi smo na terenu pokazali da smo mnogo bolji od Seltika, a siguran sam posle ovoga što sam vidao da smo bolji i od Maribora. Voleo bih da nam žreb sada dodeli Seltik u grupi Lige Evrope. Molim Boga da ih izvučemo! Biće vruće na terenu, a na tribinama će tek da bude pakao! Stadion bi bio tesan da primi sve naše navijače“, iskren je Radović.

Najbolji igrač Legije je samo otkrio ono o čemu maštaju svi navijači i igrači Legije. Možda izjava nije baš u duhu fer-pleja, ali ko može da mu zameri?

On je pričao i o famoznoj grešci koja je koštala Seltik eliminacije od strane UEFA.

„Bio je ovratan osećaj... Nema tu šta da se krije. Mi igrači smo makar očekivali da će osoba koja je napravila tu grešku doći do nas i izviniti nam se. Mogla je to da uradi već u avionu kada smo se vraćali. Mogla je kasnije da dođe do svlačionice i kaže nam istinu. Ali, nije to uradila. Čak nije bilo ni neko glupo saopštenje u kojem bi priznala da je napravila glupost. To nas je još više rastužilo i razbesnelo.... Ja nisam igrač koji je u cvetu mladosti i ko zna da li će mi se ikada više ukazati prilika da igram u Ligi šampiona. Takvih nas je nekoliko u svlačionici. Neko nam je oduzeo najbolju šansu za to. Nadamo se da se u narednih 100 godina nikada nijednom fudbaleru neće desiti nešto slično“, rekao je Miroslav Radović.

Inače, osoba koja je kriva za kobnu grešku je Marta Ostrovska koja je radila u klupskoj administraciji. Ubrzo je dobila otkaz...

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Radović: Molimo Boga da izvučemo Seltik! A onda…

Izvor: HotSport.rs, 28.Avg.2014

Srpski as iz Legije Miroslav Radović priželjkuje novi okršaj protiv škotskog šampiona koji je nezasluženo prošao Legiju u kvalifikacijama za Ligu šampiona i naravno, „revanš“.. . Greška administracije i odluka UEFA izbacila je Legiju z daljeg takmičenja za Ligu šampiona. Škotski velikan...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.