Odbojkašice Vizure nemoćne protiv Volera

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Nov.2015, 00:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkašice Vizure nemoćne protiv Volera

Odbojkašice Vizure izgubile su danas od švajcarskog Volera sa 3:0 u setovima (25:17, 25:17, 25:12), u trećem kolu Grupe D Lige šampiona.

Vizura ima pobedu i dva poraza i treća je na tabeli sa tri boda, koliko ima i drugoplasirana Uraločka. Volero je prvi sa devet, dok je Kan na poslednjem mestu bez učinka.

Najefikasnija u srpskom klubu bila je Sara Lozo sa 10 poena, po šest su postigle Jovana >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Kocić i Ljiljana Ranković, Katarina Lazović četiri, Maja Aleksić i Nataša Čikiriz po dva, a Jelena Vignjević jedan.

Volero je predvodila Olesija Rihljuk sa 15 poena, po 10 su postigle Dobrijana Rabadžijeva i Foluke Akindaevo. Srpska odbojkašica u švajcarskoj ekipi Bojana Živković postigla je osam, dok Silvija Popović nije imala učinak.

Utakmicu u hali Šumice posmatralo je oko hiljadu i 300 gledalaca.

Odbojkašice Vizura će u narednom kolu gostovati Voleru 10. decembra u Cirihu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Odbojkašice Vizure nemoćne protiv Volera

Izvor: Blic, 26.Nov.2015

Odbojkašice Vizure izgubile su od švajcarskog Volera sa 3:0 u setovima (25:17, 25:17, 25:12), u trećem kolu grupe D Lige šampiona...Vizura ima pobedu i dva poraza i treća je na tabeli sa tri boda, koliko ima i drugoplasirana Uraločka. Volero je prvi sa devet, dok je Kan na poslednjem mestu bez...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.