Niko iz Srbije se nije prijavio za FIBA LŠ

Izvor: N1 televizija, 05.Maj.2016, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niko iz Srbije se nije prijavio za FIBA LŠ

Košarkaška Liga šampiona mogla bi u svojoj premijernoj sezoni da se odigra bez ijednog kluba iz Srbije.

Kako je zvanično saopšteno iz sedišta evropskog ogranka Fibe u Minhenu - nijedan klub iz Srbije dosad nije dostavio prijavu za klupsko takmičenje koje će startovati u oktobru.

Međutim, svoje učešće prijavilo je 66 klubova iz 19 evropskih zemalja, a među njima biće i 13 nacionalnih >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << šampiona. Mada još nije poznato ko će sve učestvovati u takmičenju zbog kojeg se podigla ogromna prašina i pokrenuo rat sa Evroligom,

Fiba je obelodanila da će igrati klubovi iz Belorusije, Belgije, Bugarske, Hrvatske, Češke, Estonije, Finske, Francuske, Grčke, Mađarske, Izraela, Italije, Letonije, Poljske, Rumunije, Slovenije, Švedske, Turske i Ukrajine.Iz regionalne Jadranske lige želju za učešćem u novom takmičenju izrazili su Cibona, Krka i Tajfun.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.