NIJE SAMO ŠKULETIĆ: Partizan vraća još jednog LJUBIMCA Grobara! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2017, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE SAMO ŠKULETIĆ: Partizan vraća još jednog LJUBIMCA Grobara! (FOTO)

U Humskoj počela operacija Liga šampiona.

Odmah po osvajanju titule, rukovodstvo Partizana okrenulo se planovima oko dovođenja pojačanja za narednu sezonu.

Prvi na listi želja, našao se Petar Škuletić. Bivši napadač moskovske Lokomotive, raskinuo je ugovor sa ruskim premijerligašem i vratio se u Srbiju. Grobarima je ostao u srcu, po sjajnim golovima koje je postigao u crno-belom dresu, a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nekoliko puta viđen je na košarkaškim mečevima Parnog Valjka, na kojima nije ni potvrdio, a ni demantovao povratak u staro jato.

Foto: MN Press

Osim Škuletića, na listi želja uprave srpskog šampiona, našlo se još jedno ime. Obzirom da će Nikola Milenković u dogledno vreme pojačati Fiorentinu, u Partizanu su krenuli u potragu za štoperom. Prvi na listi želja je Marko Jovanović, doskorašnji prvotimac Bneji Jehude, napustio je člana izraelske elite i kao slobodan igrač bi mogao da stigne u Humsku.

Naredni cilj direktora Ivice Ilieva je da zadrži drugog štopera Bojana Ostojića, kome ističe ugovor. Još zimus, na njegovom stolu se našlo nekoliko primamljivih ponuda, izgledalo je da će promeniti sredinu, ali je ipak odlučio da ostane i bude deo šampionskog tima.

Ukoliko i Ostojić odluči da ode, povratak Jovanovića bila bi gotova stvar.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.