NAJAVA DANA (utorak, 23. maj): Plej-of gromovi u Seriji B! Liga šampiona Azije mami dok Efes i Galatasaraj lome turske košarkaške obruče!

Izvor: MozzartSport.com, 23.Maj.2017, 08:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJAVA DANA (utorak, 23. maj): Plej-of gromovi u Seriji B! Liga šampiona Azije mami dok Efes i Galatasaraj lome turske košarkaške obruče!

Najinteresantniji parovi dana su pred nama. Pogledajte i procenite koji mečevi MOZZARTOVOG Trostrukog superpara najviše odgovaraju vašim kladilačkim afinitetima

Uvek ima nešto zanimljivo. Mi smo se potrudili i u MOZZART Sportov kladilački fokus stavili suštinu današnje sportske ponude. Glavnu priču danas kreiraju Benevento i Specija u Seriji B. Koga čeka promocija u Seriju A? Na to pitanje danas pokušavamo valjano da odgovorimo. Bavimo se i Francuzima, Fincima, kao i >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Ligom šampiona Azije. Naravno, tu je i NBA, kao i košarka. Pozabavili smo se susretom Efesa i Galatasaraja.

Za kraj ostavimo najslađe. Prikupljenu hrabrost potrebno je kladilački materializovati kroz najveću kvotu. Ne brinimo za to, jer tu je MOZZARTOV Trostruki superpar. Kombinacija mečeva ovog specijala donosi maksimalno nabildovan tiket.

1021: BENEVENTO – SPECIJA, 20.30

(Fudbal, Italija 2)

U pitanju je četvrtfinalni meč plej-of takmičenja za promociju u Seriju A. Benevento je imao odličnu sezonu u Seriji B u koju je stigao iz nižeg ranga. Igraju prilično ofanzivno i na tabeli zauzimaju peto mesto. Specija je osma i u poslednje vreme vezala je tri remija bez golova. Ove ekipe sastajale su se dva puta ranije. Benevento je na svom terenu slavio sa 1:0, i dobio Speciju na gostovanju sa 3:1.

5114: PARIZ – ORLEAN, 20.45

(Fudbal, Francuska 2)

Pariz je prvenstvo u Francuskoj 3 završio na trećem mestu, a samo jednom je poražen na poslednjih 11 mečeva. Orlean je se našao među tri poslednjeplasirane ekipe u Francuskoj 2. Njihovi pređašnji dueli u Francuskoj 3 odigrani poslednji put pre tri godine uglavnom su bili ujednačeni po broju pobeda i poraza.

5703: INTER TURKU - PS KEMI, 17.30

(Fudbal, Finska 1)

Posle sedam odigranih kola Inter Turku ostvario je tri pobede, dva poraza i dva nerešena rezultata i trenutno zauzima četvrtu poziciju na tabeli. PS Kemi je izgubio četiri vezana meča i to prilično ubedljivo, a od početka sezone upisao je pobedu i remi i sada je pretposlednji na tabeli. Dva međusobna duela prošle sezone pripala su ekipi PS Kemi, a jednom je bilo nerešeno.

6432:  GUANGDŽOU – KAŠIMA, 14.00

(Fudbal, Azijska Liga šampiona)

Ovo je prvi susret od dva predviđena u osmini finala Azijske Lige šampiona. Domaćin je lider kineske lige sa osam pobeda jednim porazom i remijem od starta sezone u martu. Kašima je šesta u J1 ligi gde je na poslednjih pet mečeva tri puta poražena uz dva trijumfa. Ove dve ekipe sastale su se u istom takmičenju dva puta pre par godina i tada su oba tima ostvarila po jednu pobedu uz dosta pogodaka na obe strane.

2583: DUNDALK - DERI S. 20.45

(Fudbal, Irska 1)

Dundalk je u prednosti ne samo zbog domaćeg terena gde igra sasvim solidno, već i zbog Evropskog iskustva.  Deri ima šansu da se domogne mesta koje vodi u Ligu Evrope i preskoči Brej koji je treći. Deri je prethodni međusobni duel u martu dobio sa 3:1 a to mu je pre toga sa ovim rivalom pošlo za nogom 2013. Njihovi dueli često ulaze u 3+.

7153: OLDENBURG – ULM, 20.30

(Košarka, Nemačka 1)

Prvi duel u okviru plej-of mečeva nemačke košarkaške Bundeslige lider Ulm je pre dva dana na svom terenu dobio sa 86:79. Tri prethodna pre pomenutog takođe je dobio Ulm, a Oldenburg je poslednji put protiv ovog rivala slavio pre tačno godinu dana.

7136:  EFES – GALATASARAJ, 19.30

(Košarka, Turska 1)

Četvrtfinalni plej-of meč sa Galatasarajem trećeplasirana ekipa Efesa dočekuje posle tri vezana poraza od Fenerbahčea, Darušafake i Bešiktaša. Međutim, pre dve nedelje dobio je ovog rivala na gostovanju sa pola koša (70:69). Galata je šesta, a prethodnu pobedu protiv Efesa ostvarila je početkom februara prošle godine. Tradicionalno Efes je međusobne duele dobijao uglavnom sa deset poena razlike.

7151: KLIVLEND – BOSTON, 02.30

(Košarka, NBA)

Markus Smart je kao zamena povređenom Ajzei Tomasu predvodio Boston za brejk u Klivlendu i prvu pobedu u seriji finala Istočne konferencije (1:2). Plej Seltiksa je sa 27 poena i sedam asistencija svoj tim doveo do preokreta i trijumfa od 111:108. Lebron Džejms zaustavljen je na 11 poena (0-4 za tri), uz šest skokova i izgubljenih lopti, i šest asistencija. Seltiksi do kraja serije neće moći da računaju na povređenog Ajzeu Tomasa.

(Foto: Action Images)
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Turska

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

KLADIONIČARSKI DAN (utorak 23. maj): Turska je zemlja vrhunske košarke

Izvor: MozzartSport.com, 23.Maj.2017

Budite i danas uz nas i pratite najzanimljivije sportske događaje. Najave mečeva, kvote, rezime, predlozi....NAJAVA DANA (utorak, 23. maj): Plej-of gromovi u Seriji B! Liga šampiona Azije mami dok Efes i Galatasaraj lome turske košarkaške obruče!..TROSTRUKI SUPERPAR..Ne zaboravite da samo u MOZZART...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.