Izvor: Nezavisne Novine, 14.Maj.2017, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liverpul na korak od plasmana u Ligu šampiona

Fudbaleri Liverpula pobjedili su danas u gostima Vest Hem sa 4:0 u 37. kolu engleske Premijer lige i tako došli na korak od plasman u Ligu šampiona.

Ekipa Jirgena Klopa utakmicu prije kraja šampionata zauzima treće mjesto sa 73 boda, jedan više od Mančester sitija, odnosno četiri više od Arsenala koji imaju po utakmicu manje.

Liverpul je do prednosti stigao u 35. minutu golom Danijela Staridža, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << da bi na 2:0 povisio Kutinjo u 57. sjajnim udarcem sa ivice šesnaesterca.

Kutinjo je samo pet minuta kasnije postigao svoj drugi gol i doveo Liverpul do tri gola prednosti, da bi Divok Oriži u 76. postavio konačnih 4:0.

Vest Hem poslije današnjeg poraza zauzima 12. mjesto sa 42 boda.

Liverpul će u posljednjem, 38. kolu Premijer lige dočekati Midlsbro koji je već ispao u Čempionšip, dok će Vest Hem gostovati Barnliju.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Premijer liga: Milivojević pogodio za opstanak Kristal palasa, Liverpul siguran

Izvor: Press, 15.Maj.2017, 10:57

. Luka Milivojević je u 85. minutu iz penala postigao treći gol u pobedi Kristal palasa nad Halom u 37. kolu Premijer lige - 4:0.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.