LŠ U19: Dinamo pobedio Juventus

Izvor: N1 televizija, 27.Sep.2016, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ U19: Dinamo pobedio Juventus

U iščekvanju okršaja u drugom kolu Lige šampiona, koje su na programu večeras pažnju ljubitelja fudbala su privukli okrašli mladih selekcija, generacija U 19.

Veliko iznenađenje je priredio Dinamo koji je u Zagrebu pobedio Juventus sa 2:1. Oba gola za Dinamo postigao je Ivan Božić jedan od najvećih talebata Evrope u ovom trenutku. Strelac za Juventus bio je Kin. Momci iz Torina su ovim golom poveli >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << sa 1:0, ali...

Aktuelni šampion Evrope, Real iz Madrida ne mora da brine za budućnost sudeći po rezultatu koji su klinci Reala ostvarili na gostovanju u Dortmundu. Slavili su sa 5:2 a golove su postigli Oskar, Hakimi, Rodrigez, Diaz, Garsija.

U ostalim mečevima postignuti su sledeći rezultati: CSKA – Totenhem 3:2, Sevilja – Lion 2:1, Lester – Porto 0:2, Monako – Leverkuzen 2:1, Dortmund – Real 2:5, Kopenhagen – Briž 0:0, Sporting – Legija 2:2.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.