LŠ - Asvel i Tenerife na nuli, Ludvigsburg bolji od Banvita

Izvor: Sportske.net, 22.Mar.2017, 00:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ - Asvel i Tenerife na nuli, Ludvigsburg bolji od Banvita

Odigrani su prva dva meča četvrtfinala FIBA Lige šampiona. Asvel i Tenerife u revanšu kreću od nule, Ludvigsburg poneo pet poena prednosti iz Bandirme.

Prva dva četvrtfinalna susreta FIBA Lige šampiona odigrana su u utorak uveče, a pobednika smo dobili u Bandirmi, dok su Asvel i Tenerife odigrali nerešeno.

Nemački Ludvigsburg je kao gost savladao Banvit rezultatom 92:87 (29:25, 23:17, 22:20, 18:25) pa će u revanšu imati pet poena prednosti u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << odnosu na večerašnjeg rivala.

Gosti su najveću prednost imali u drugoj četvrtini kada su stigli do 15 poena razlike (52:37) ali su na kraju morali da se zadovolje sa svega pet poena viška.

Najzapaženiji pojedincu u meču na obalama Mramornog mora bili su Gašper Vidmar (20 pts, 4 sk) i Kelvin Martin (19 pts, 4 sk, 3 as).

Revanš u Ludvigsburgu na programu je naredne srede.

Asvel i Tenerife odigrali su nerešeno u prvom susretu (62:62) što znači da se u revanšu kreće od nule.

Goste je sa 16 poena predvodio Marius Grigonis, a najbolju pariju prikazao je Aron Dornekamp sa 12 poena i 7 skokova. Volter Hodž sa 12 i Nikola Dragović sa 11 poena (8 sk), bili su najzapaženiji u ekipi Asvela.

Revanš susret ova dva tima na programu je naredne srede.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Poluvreme - Zvezda bez ideje u napadu, navijači nezadovoljni Jovićevom zamenom!

Izvor: Sportske.net, 22.Mar.2017

Veoma malo poena nakon 20 minuta meča, Olimpijakos za sada drži konce igre u svojim rukama...Crvena zvezda nakon prvih 20 minuta ima zaostatak u odnosu na Olimpijakos, rezultat je 17:30...Gosti su zahvaljujući Grinu najviše stigli do prednosti u prvoj četvrtini, poveli su sa 10:6, a njihova prednost...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.