Kompani: Zašto smo mi kažnjeni?

Izvor: B92, 22.Okt.2014, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kompani: Zašto smo mi kažnjeni?

Kapiten Mančester Sitija Vensan Kompani kritikovao je UEFA i CSKA zbog odsustva navijača engleskog kluba na meču Lige šampiona u glavnom gradu Rusije (2:2).

UEFA je zabranila navijačima CSKA prisustvo na tri utakmice zbog nasilnickog ponašanja i rasističkih incidenata prošlog meseca na meču protiv Rome u Rimu (5:1).

"Ovo nije pošteno. Šta su to pogrešno uradili naši navijači? Ko je kažnjen zbog rasizma, Mančester ili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Moskva? Mora nešto da se menja, naše pristalice ne bi trebalo da budu kažnjene", rekao je Kompani.

Uprkos zabrani UEFA, CSKA je na Himki Areni imao podršku oko 650 pristalica.

"Ljudi koji su prisustvovali utakmici, njih 360 je iz UEFA, ostalo su partneri i sponzori. Ako su svi navijači CSKA, onda je to dobro za nas. Svi su dobili poziv od UEFA, ne od CSKA", rekao je direktor za medije moskovskog kluba Sergej Aksenov.

Siti ni posle tri utakmice u grupi ne zna za trijumf i imaće težak zadatak da izbori plasman u osminu finala elitno takmičenja.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.