Gvardiola oborio rekord, ali negativni

Izvor: Vesti-online.com, 27.Okt.2016, 22:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvardiola oborio rekord, ali negativni

Čak deset pobeda na startu sezone vezao je Mančester Siti i u tom trenutku se učinilo da niko ne može da zaustavi “građane” na putu ka trofejima, ali remi u Glazgovu u meču Lige šampiona ne samo da je prekinuo niz već je pokrenuo novi.

Naime, od tog duela odigranog 28. septembra Siti je vezao još dva remija i tri poraza, odnosno već šest utakmica ne zna za trijumf što je ujedno i negativni rekord >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << trenera Đozepa Gvardiole koji tokom karijere nikada nije imao tako dugačak niz.

Da sve bude gore po Gvardiolu šesti meč bez trijumfa bio je poraz od gradskog rivala Junajteda, koji je eliminisao njegov tim iz Liga kuoa Engleske oduzevši im tako nadu da mogu da dođu i do tog trofeja.

Sledeća prilika za prekid loše serije biće već u subotu kada u meču 10. kola Siti gostuje u Birmingemu Vest Bromvič Albionu, a potom je na programu novi duel sa Barselonom u Ligi šampiona.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.