Grupa E: Bajern pobedio Siti, Roma ubedljiva protiv CSKA

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Sep.2014, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grupa E: Bajern pobedio Siti, Roma ubedljiva protiv CSKA

Fudbaleri Bajerna pobedili su večeras u Minhenu Mančester siti sa 1:0, dok je Roma na svom terenu ubedljivo savladala CSKA sa 5:1 u prvom kolu Grupe E Lige šampiona.

Jedini gol za Bajern postigao je Žerom Boateng u 90. minutu.

Roma je bila ubedljiva od početka utakmice golom Huana Iturbea u šestom, Žervinja u 10. i 31, Majkona u 20. minutu došla do velike prednosti na poluvremenu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Sergej Ignjaševič je autogolom u 50. minutu povećao prednost Rome, a jedini gol za ruski tim postigao je Ahmed Musa u 82.

U narednom kolu Siti će dočekati Romu 30. septembra, dok će CSKA u Moskvi igrati protiv Bajerna.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grupa G: Bez pobednika u prvom kolu Grupe G

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Sep.2014

Fudbaleri Čelsija i Šalkea odigrali su večeras u Londonu 1:1 u prvom kolu Grupe G Lige šampiona...Čelsi je jedan od favorita u takmičenju i večeras je poveo već u 11. minutu, kada je Eden Azar asistirao Sesku Fabregasu, kome nije bilo teško da savlada Ralfa Farmana...Tim iz Londona je nastavio...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Bajern pobedio Siti

Izvor: Akter, 18.Sep.2014

Fudbaleri Bajerna pobedili su u Minhenu Mančester siti sa 1:0, dok je Roma na svom terenu ubedljivo savladala CSKA sa 5:1 u prvom kolu Grupe E Lige šampiona..Jedini gol za Bajern postigao je Žerom Boateng u 90. minutu...Roma je bila ubedljiva od početka utakmice golom Huana Iturbea u šestom, Žervinja...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.