Bundes liga: Jarčevi šokirali Bajern

Izvor: Vesti-online.com, 01.Okt.2016, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bundes liga: "Jarčevi" šokirali Bajern

Posle poraza u Madridu od Atletika u Ligi šampiona, novi neuspeh Bavaraca. Bajern je u 6. kolu Bundes lige odigrao samo 1:1 sa Kelnom na "Alijanc areni" i tako šampion Nemačke prvi put u prvenstvu nije osvojio tri boda.

Prethodne nedelje, četu Karla Anćelotija u Hamburgu spasio je Džošua Kimik, a mladi Nemac postigao je jedini gol za Bavarce i na meču sa "jarčevima". Ipak, u nastavku gosti, koji su >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << najprijatnije iznenađenje lige, su osvojili veliki bod, koji im je doneo Modeste. Srbi, Miloš Jojić i Filip Mladenović bili su na klupi za rezerve Kelna.

Bosanski reprezentativac Vedad Ibišević u strašnoj je formi. Iskusni napadač sa dva gola doneo je tri boda protiv Hamburgera, za koji je igrao naš reprezentativac, Filip Kostić.

Rezultati 6 kola: Bajern - Keln 1:1 (Kimik 40 - Modeste 63), Darmštat - Verder 2:2 (Čolak 19 penal, 73 - sane 52, Gnabri 67), Frajburg - Ajntraht 1:0 (Grifo 4), Herta - Hamburger 2:0 (Ibišević 29, 70 penal), Ingolštat - Hofenhajm 0:2 (Vagner 11, Demirbej 36). U petak: Lajpcig - Augzburg 2:1.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Bundes liga: "Jarčevi" šokirali Bajern, pali i "milioneri"

Izvor: Vesti-online.com, 01.Okt.2016

Posle poraza u Madridu od Atletika u Ligi šampiona, novi neuspeh Bavaraca. Bajern je u 6. kolu Bundes lige odigrao samo 1:1 sa Kelnom na "Alijanc areni" i tako šampion Nemačke prvi put u prvenstvu nije osvojio tri boda...Prethodne nedelje, četu Karla Anćelotija u Hamburgu spasio je Džošua Kimik,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.