Bandalovski uzeo „dvojku“: Hoću da budem prvak i igram Ligu šampiona

Izvor: Press, 31.Jan.2015, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bandalovski uzeo „dvojku“: Hoću da budem prvak i igram Ligu šampiona

Crno-beli predstavili desnog beka, a Ljubiša Tumbaković kaže da će uskoro i štopera
Tamo gde je stao Miroslav Vulićević nastaviće Ivan Bandalovski. A kad se jesenas standardni prvotimac oporavi od povrede sledi žestoka borba za mesto kraj desne aut linije. Do projektovanog povratka Vulićevića na teren tu poziciju će pokrivati povremeni bugarski reprezentativac, koji je potpisao jednoipogodišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ugovor sa Partizanom i tako postao drugo pojačanje crno-belih u zimskom prelaznom roku.
Partizan je veliki klub, drago mi je što sam dobio šansu da dođem u Humsku 1, ovo je za mene napredak u karijeri. Imao sam širok izbor, tražilo me je pet, šest klubova, a kad sam čuo za interes Partizana odmah sam došao, jer svake godine igra u Evropi. To mi je najbitnije“, poručio je Bandalovski, koji je zadužio dres sa brojem dva na poleđini.

S obzirom da je od avgusta bio slobodan igrač on je u tabor lidera Superlige stigao bez obeštećenja, ali i bez utakmica u nogama u poslednjih pet meseci, koliko je prošlo od raskida saradnje sa belgijskim Luvenom, postavlja se pitanje koliko će mu vremena biti potrebno da „uhvati“ ritam sa novim saigračima, koji su završili prvu i u četvrtak odlaze u Tursku na drugu fazu priprema.
„Trenirao sam u Bugarskoj sa jednim klubom tokom jeseni, a za sedmicu,dve biću u zadovoljavajućoj kondiciji. Nije mi problem ni što ću za dva meseca imati konkurenciju u vidu Vulićevića, jer iz konkurencije dolazi kvalitet“.

Kaže, jasno mu je u kakvu je sredinu stigao i shodno tome obećava napad na maksimalne ambicije.
„Hoću da budem šampion, da uzmem Kup i da igram Ligu šampiona! To je normalno za Partizan, jer veliki klub podrazumeva i velike ciljeve. Znam da je Partizan veliki klub, kao CSKA iz Sofije, znam da moram da pružim 100 odsto mogućnosti, jer navijači ne praštaju“.

I pre dolaska na Topčidersko brdo Bandalovski je imao informacije o kakvom se klubu radi.
„Sa 18 godina sam bio u Fejenordu i proveo šest meseci sa Dankom Lazovićem,  saigrač iz reprezentacije Ivan Ivanov mi je pričao da je Partizan veliki klub, sa sjajnim navijačima, a pošto sam radio sa srpskim terenerima razumem jezik i neće mi biti problem da se prilagodim zahtevima“, obećava Bandalovski, iza koga je prililčno burna karijera.
TUMBAKOVIĆ: ON JE NIKOLIĆEVA ŽELJA, BIĆE JOŠ OZBILJNIH POJAČANJA
Doduše, njegove žute minuta iz prošlosti nisu uticale na čelnike Partizana koji su mu ukazali poverenje.
„Bandalovski je želja Marka Nikolića, on ga je postrofirao kao nekog ko može da nadomesti sve što je Vulićević pokazivao. Tragajućči za profilom igrača koji može da zameni Miroslava pronašli smo Ivana i smatramo da će on iskustvom biti jedno od Partizanovih najvećih pojačanja,“ uverava potpredsednk crno-belih Ljubiša Tumbaković.

I najavljuje još jedan potpis u najskorije vreme, a kao potencijalne novajlije figuriraju Nemanja Tubić, Gregor Balažic i eventualni povratnik Vojislav Stanković.
„Kod nas su kritična mesta centralni bekovi i sigurno ćemo završiti sa jednim od tih igrača (koji se pominju, prim. au).  Nisam rekao ni jedan, ni dva, ali verovatno će biti jedan ili dva. Biće ozbiljna pojačanja na toj poziciji“, ipak je rekao u množini Tumbaković, a s obzirom na sve manjkavosti pokazane u prvoj fazi priprema jasno je da su Partizanu potrebna dva štopera.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bandalovski: Sa Partizanom u Ligu šampiona

Izvor: RTS, 31.Jan.2015

Bugarski fudbaler Ivan Bandalovski drugo je pojačanje Partizana u zimskom prelaznom roku. Bandalovski igra na poziciji desnog beka, sa Partizanom je potpisao ugovor na godinu i po dana i nosiće dres sa brojem dva. . ."Imao...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.