Atletiko prati! Kapiten zamenio Simeonea uz radio-vezu, Grizman ušao i odmah rešio (VDIEO)

Izvor: MozzartSport.com, 30.Apr.2016, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atletiko prati! Kapiten zamenio Simeonea uz radio-vezu, Grizman ušao i odmah rešio (VDIEO)

Jorgandžije odgovorile na pobedu Reala i savladale Rajo Valjekano

Real Madrid je osvojio Anoetu, pobedio i zadao domaći zadatak Atletiku i Barsi, a Atletiko je prvi odgovorio i ispratio. Tri dana posle velike pobede nad Bajernom u polufinalu Lige šampiona, Jorgandžije su nastavile i žestoku trku za trofej u Primeri. Atletiko je minimalcem savladao davljenika Rajo Valjekano i opet preuzeo čelo tabele. Sada je pritisak na Barseloni koja gostuje Betisu u Sevilji... >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

Suspendovani Dijego Simeone je morao da rizikuje i da za Minhen odmori neke od nosilaca igre, pa su meč na klupi započeli Filipe Luis, Savić, Saul, Grizman, Torews, Koke... Sedmorica iz prve postave duela protiv Bajerna nisu večeras započeli u startnih 11.

Ali kada je Čolo video da je vrag odneo šalu, morao je da reaguje. Rajo Valjekano je bio potpuno ravnopravan rival u prvom poluvremenu i Atletiko nije uspevao da nametne svoj stil i da dođe do toliko neophodnog gola. U nastavku je Simeone reagovao i prvo uveo sa klupe Kokea umesto Gabija, a potom Grizmana i Toresa. Gabi je u drugom poluvremenu imao bitnu ulogu na klupi, pošto je putem radio veze primao Simeoneova naređenja iz lože odakle je suspendovani Argentinac posmatrao meč.

Posle samo jednog minuta, uvođenje Grizmana mu se isplatilo. Maesteralni Francuz je praktično u prvom kontaktu sa loptom doveo Atletiko u vođstvo! Igrao se 56. minut kada je „ukrao“ loptu jednom defanzivcu Raja i potom fenomenalnim udarcem sa 16 metara pogodio mrežu gradskog rivala. A kada Atletiko povede, onda je praktično sve gotovo...

Do kraja su čeličnom odbranom uspeli da zadrže prednost i da makar na dva sata preuzemu prvo mesto na tabeli dok iščekuju kiks Barselone u Sevilji.

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.