Anćeloti: Teže osvojiti Primeru, nego Ligu šampiona

Izvor: Blic, 26.Apr.2015, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anćeloti: Teže osvojiti Primeru, nego Ligu šampiona

Trener madridskog Reala Karlo Anćeloti ocenio je da će biti teže osvojiti titulu u Primeri, nego u Ligi šampiona.

"Mislim da je sada mnogo komplikovanije osvojiti titulu u domaćem prvenstvu, nego u Ligi šampiona, u kojoj smo svi podjednakog kvaliteta. U Primeri imamo manjak bodova u odnosu na Barselonu", rekao je Anćeloti na konferenciji za novinare uoči meča protiv Selte, koji smatra izuzetno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << značajnim, i dodao:

"Protiv Selte treba da igramo jakim intenzitetom, jer se radi o jednoj veoma dinamičnoj ekipi. Treba da budemo fizički spremni za meč i da pokušamo da sprovedemo naš plan igre. Selta ima odlične igrače - Oreljanu, Nolita , Santi Minu...", naveo je on.

Anćeloti je istakao da će svakako starter na meču biti junak revanš meča Lige šampiona protiv Atletika, Meksikanac, Havijer Ernandez Čičarito.

"Mislim da sam ga s pravom stavio u tim, takođe mislim da nam je mnogo doprineo. Do sada nije igrao mnogo, ali je zahvaljujući svom profesionalizmu bio spreman kada je to bilo najpotrebnije", rekao je Anćeloti.

On je naglasio da bi želeo da da šansu i Heseu, naglasivši da veruje kako će doći i njegovih "pet minuta", baš kao što se to dogodilo i Čičaritu.

"Hese ostaje u Realu jer se radi o izuzetno značajnom igraču ", naveo je italijanski stručnjak.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.